JÍDELNÍ LÍSTEK

20. 1. - 24. 1. 2025
PONDĚLÍpřesnídávkaPomazánka rybí, veka, rajče, okurkový salát, mléko (1,4,7)
obědPolévka: Zeleninová s písmenky (1,3,7,9)
Kuře po italsku, bulgur/rýže, sýr, čaj (1,7,9)
svačinaToustový chléb, sýr, paprika červená, čaj (1,7)
ÚTERÝpřesnídávkaPomazánka z červené řepy, slunečnicový chléb, mrkev, jablka, kakao (1,7)
obědPolévka: Bramborová (1,9)
Kuře na čínský způsob, těstoviny, čaj (1,3,7,9)
svačinaHouska, máslo, džem, jablka, čaj (1,7)
STŘEDApřesnídávkaOvocný jogurt, rohlík, čaj (1,7)
obědPolévka: Ovarová s kroupami (1)
Kapustové karbanátky s bramborovou kaší, ovocný nápoj (1,3,7,9)
svačinaChléb s lučinou, okurka, mléko (1,7)
ČTVRTEKpřesnídávkaPomazánka z tofu, tmavý toustový chléb, pomeranč, čaj, (1,7)
obědPolévka: Dýňová (1,7)
Čočka Beluga s kukuřicí, pečivo, čaj (1,7)
svačinaDalámánek, hruška, mléko (1,7)
PÁTEKpřesnídávkaPomazánka budapešťská, lámankový chléb, papriky mix, caro (1,7)
obědPolévka: Rybí (1,4,9)
Krůtí na pórku, brambory, čaj (1,7)
svačinaMüsli tyčinka,mandarinka, čaj (1,7)

Seznam alergenů:
  1. Obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy) a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody (mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie) a výrobky z nich
  9. Celej a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich