JÍDELNÍ LÍSTEK

19. 5. - 23. 5. 2025
PONDĚLÍpřesnídávkaPomazánka z cotage sýra s bazalkou a rajčetem, veka, kefírové mléko (1,7)
obědPolévka: Bramborová s libečkem (1,7,9)
Aljašská treska se semínky s bramborovou kaší a okurkou, čaj ( 1,4,7,11)
svačinaChléb s ramou a ředkvičkou, čaj ( 1,7)
ÚTERÝpřesnídávkaČočková pomazánka s česnekem a cerea bagetou, paprika, caro ( 1,7)
obědPolévka: Slepičí vývar (1,7,9)
Vepřová čína s rýží a bulgurem, čaj ( 1,7)
svačinaChléb s ramou a vajíčkem, salátová okurka, čaj (1,3,7)
STŘEDApřesnídávkaTvaroháček s banánem a lupínky, čaj ( 1,7)
obědPolévka: Špenátová s vejci (1,3,7,9)
Hovězí na paprikách s těstovinou, ovocný nápoj ( 1,7)
svačinaKaiserka s Kiri sýrem a ledovým salátem, čaj (1,7)
ČTVRTEKpřesnídávkaLámankový chléb s pomazánkou z tofu, hroznové víno, jablko, kakao (1,7)
obědPolévka: Zeleninová (1,7,9)
Pečená kachna s bramborovým knedlíkem, červené zelí, čaj (1,7)
svačinaChléb s ramou a kedlubnou,čaj ( 1,7)
PÁTEKpřesnídávkaChléb se šunkovou pomazánkou, mrkev, jablko, mléko (1,7)
obědPolévka: Hrachová s chlebovými krutony (1,7,9)
Krůtí játra na slanině s rýží, čaj ( 1,7)
svačinaKřehký chléb s jablkem, čaj (1)

Seznam alergenů:
  1. Obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy) a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody (mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie) a výrobky z nich
  9. Celej a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich